Tudod, hogy mit szeretnél továbbtanulni? Hogy egy szakma pontosan mit takar és lesz-e jövője? Unod, amit csinálsz 5-10-15 éve és nagyon váltanál, de olyan jó lenne valakivel átbeszélni, hogy az érdeklődésednek, életutadnak, családi helyzetednek mi lenne a megfelelő állás? Netán vállalkoznál? Tolod a karriered már egy ideje, de elfáradtál és nem tudod, hogy most mi legyen? Egyszerűen támogatást vársz, hogy valaki segítsen abban, jó helyen vagy, jó úton jársz-e a munkádban?
 
Regisztrálj és gyere el május 18-án 16.30-kor vagy május 19-én 15.30-kor a Future Work Festival keretében az egyik workshopra, ahol megismerheted azt a 21 coachot, akik egy órát csak veled foglalkoznak. Nézd meg, hogy ki a szimpatikus, milyen jellegű a problémád, hallgasd meg Ábri Juditot, aki a legmagasabb, MCC nemzetközi coach minősítéssel rendelkezik – Master Certified Coach az International Coach Federation (Nemzetközi Coach Szövetség) értékelése alapján.
 
Judit általános képet ad arról, hogy az élet milyen területén használhatók a coachok, hiszen sokan nem tudják, hogy a pályaválasztástól az üzleti életig, sok szinten kaphatunk segítséget tőlük. 
 
Az 500 forintos workshop jeggyel (melyet a regisztráció után tudsz megvenni) egy órát ingyenesen beszélhetsz tetszőleges időpontban és helyen az általad kiválasztott coachal. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akár tovább is dolgozhattok együtt a saját céljaid megvalósulásán.
 
A Future Work Festivalnak több mint 20 kísérőprogrjamja van május 17 és 19. között városszerte: https://futureworkfestival.hu/workshop-ok-meetupok-a-varosban