Csényi Csaba MBA, ACC

Több, mint 25 éves értékesítői, vezetői, tanácsadói, illetve szervezetfejlesztési gyakorlati tapasztalatom van. Sikeresen építettem cégeket Magyarországon, illetve a Közép-Kelet Európában és vezettem értékesítést, marketing, kommunikációs, illetve ügyfélszolgálati képviseleti csapatomat lefedve 14 országot a régióban.

Számos iparágban dolgoztam, (kereskedelem, zöld-energia, tanácsadás, légiközlekedés, szállodaipar,) kis-, és nagy szervezetekben, helyi, illetve multikulturális közegben. A leginkább azokat a helyzeteket szerettem, amikor – mai terminológiával – coach szemléletű vezetési stílusban kellett működnöm.

MBA végzettségemet a Buckinghamshire University Collage-en szereztem, de tanultam üzleti partnereink továbbképző központjaiban, Londonban, Dubaiban, Hong Kong-ban is.

2017-ben indítottam tanácsadó – coaching vállalkozásommal célom, hogy olyan vállalkozásokat, vállalatokat támogassak a növekedésében, illetve a folyamatos változás közepette a fejlődésben, amelyek a minőségre fókuszáltan fenntarthatóan kívánnak fejlődni.

Specializációm az értékesítési és üzletfejlesztési területek, a márkaépítés, valamint a változás, illetve válság-menedzsment. Bár coach-ként semlegesen és irányítás-mentesen odafigyelő vagyok, lehet, hogy üzleti tapasztalatom alapján másként hallok meg dolgokat?

Email: csenyi@ambianceregional.com