Czagler Zsuzsanna

Amióta csak eszemet tudom egész életemben mindig azt kerestem, hogyan tudnám máshogy, egyszerűbben, jobban csinálni, megváltoztatni a dolgokat..

Édesapám álmát váltottam valóra, amikor villamosmérnök lettem. Néhány év múlva azonban elkezdtem arról álmodni, hogy emberekkel dolgozom. Újból elkezdtem tanulni és újabb képzettséget szereztem üzleti vezetésben és marketingben, majd média-tervezési és -vásárlási szakember lettem. 5 évet töltöttem egy nagy multi cégnél annak a termékeit reklámozva, majd 16 évig ügyvezető igazgatóként dolgoztam média ügynökségeknél. Ezalatt én végeztem a HR funkciók nagy részét is, mint felvételiztetés, tehetségfejlesztés, tréningtartás, kompenzációs csomag összeállítás, csapatépítés, stb.. Ezek alatt az évek alatt elkezdtem érezni, milyen nagy siker embereknek segíteni, látni az ő fejlődésüket és az abból fakadó boldogságukat.

Közben magán életemben mindenféle módokat kerestem, hogy javítsak az életemen, ezért rengeteg dolgot kipróbáltam, rengeteg kurzust elvégeztem: mint pl. meditációk, autogén tréning, asszertivitási tréning, mindenféle önismereti kurzusok, Reiki energia kezelés, EFT (Érzelmi felszabadítás technika), karma tudatosság.. 2014-ben kezdtem el az NLP kurzust,  és 2016-ra megszereztem az NLP mester oklevelet is. Az NLP volt az, ami számomra egységbe tudta foglalni az életemben addig tapasztaltakat.

Egy NLP kurzuson, a Küldetés Iránytűn történt az is, hogy megjelent a szemem előtt az igazi küldetésem: segítsem terjedni a lélek-melegséget. Onnantól kezdve tudtam, hogy más a sorsom, mint hogy ügyvezető legyek egy média ügynökségnél. Segíteni akarok embereknek, hogy kijöjjenek a mindennapi küzdelmeikből, elakadásaikból, a kilátástalannak tűnő gödreikből, és tovább induljanak a boldogságuk felé, melegedjen a lelkük.

Újra tanulni kezdtem, hogy ezt szakmaként megvalósíthassam, és újabb szakmai képesítést szereztem. 2016-ban kezdtem el  coachként dolgozni, 2017 óta már ICF ACC minősítésű coachként, Mindfullness és Action Learning Facilitator képzésekkel most immár a saját vállalkozásommal, a VIP Coaching Center Kft.-vel.

Az összes képességemet, tudásomat, tapasztalatomat arra használom, hogy segítsek embereknek jobban, boldogabban, értékesebbnek, hasznosabbnak, fontosabbnak, emberibbnek érezni magukat, és inspiráljam őket saját értékeik megtalálásában és értékeik képviseletében,  ez a Valued Inspired People Coaching Center küldetése.

 Email: info@vipcoachingcenter.com