Fehér Zsuzsanna

Business Coach
fzs@colourcoaching.hu

A beszélgetések során az edződ leszek, s az a feladatom, hogy aktuálisan a lehető legjobbat hozzam ki belőled, a „versenyzőmből”, hogy hozzásegítselek a

teljesítményedet gátló belső akadályok leküzdéséhez, hogy motiváljalak arra, hogy küzdj, és a lehetetlent is lehetőségnek éld meg.

A kiválóság elsősorban az önismereten, a tudatos döntéseken, a világos jövőkép- és célmeghatározáson múlik. Ezért fontos a vezetők egyénre szabott személyes- és vezetői kompetenciáinak fejlesztése, a folyamatos, sikeres, összehangolt üzleti működés érdekében.

A munkatársak elköteleződésének növelése mellett, az emberi kapcsolatok kezelése, a felmerülő konfliktusok közbeni viselkedés, a munkával kapcsolatos kételyek, döntési helyzetek tartós és egyéni megoldások felismerését igénylik, figyelembe véve az intuíciókat.

A coaching egy fejlődési lehetőség, egy együttműködésre épülő eredmény- és megoldásközpontú folyamat. Ezt a folyamatot támogatom szakmai tudásommal, és sokrétű tapasztalatommal, amit folyamatosan bővítek.

 

Holisztikus gondolkodás jellemzi munkámat: fontosnak tartom a test, a lélek és az elme harmóniáját, egységét. A coaching során nem kötelezem el magam egyik coaching irányzat vagy módszer iránt sem, mindig a partner személyisége és az aktuális dilemma határozza meg a folyamat során alkalmazott eszközöket.

A siker kulcsa a partner elkötelezettségében, motiváltságában, tenni akarásában, a közöttünk lévő bizalomban és a folyamat strukturáltságában van.