Hábenczius Károly MD, MBA

Orvosként végeztem majd súlyosan beteg gyermekek gyógyulását támogattam az Orvostovábbképző Egyetem Koraszülött, illetve Gyermek Intenzív Osztályain. Közben az egyik Magyar Himalája Expedíció orvosaként tesztelhettem a fizikai és szellemi teherbíró képességem végső határait.

A rendszerváltást követően elsők közt igazoltam a versenyszférába. Majd az új területen történő boldogulásomhoz világbanki ösztöndíjasként az Egyesült Államokban szereztem MBA diplomát.

Különböző marketing középvezetői pozíciókat követően közel egy évtizeden keresztül voltam két gyógyszeripari cég felsővezetője. Vezettem egy közel 200 fős értékesítői csapatot a hozzátartozó tréning osztállyal, illetve központi támogatást biztosítottam egy 17 országból álló régió operatív működéséhez.

Saját coaching folyamataimban többször is sikerült átugranom saját árnyékomat, közben pedig egyre erősödő vágyat éreztem arra, hogy tevőlegesen támogathassam mások hasonló küzdelmeit. Ennek első lépéseként munka mellett elvégeztem a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által ACTP szinten akkreditált két magyarországi képzés egyikét. Gyakorlataim során sikeres coaching együttműködést alakítottam ki több multinacionális vállalat karrier, illetve vezetőképző programos menedzserével. Jelenleg az ICF Magyarország Szervezeti Felelősségvállalási Programjának (CSR) keretében alapítványok vezetőivel keresünk új válaszokat a legégetőbb kérdésekre.

Meggyőződésem, hogy minden emberben és minden helyzetben ott van a megoldás, ami kellő türelem és kíváncsiság esetén egyszer csak előbukkan valahonnan.

Skype és telefon coaching folyamatot vállalok!

E-mail: habenczius.karoly@egis.hu