John Emese

Téma: önismeret, egészségcoaching, pályamódosítás, burn-out/kiégés, magánélet-munka egyensúly, váltás, önérvényesítés, önbizalom, vállalkozásfejlesztés, karrier, vezetőfejlesztés, változáskezelés, gyereknevelés

Hogy van ma? Hogy érzi magát a bőrében? Változtatna? Tenne magáért? Kérdezzek tovább?

Business coachként egyaránt foglalkozom egyszemélyes és csoportos munkákkal. Az egyéni fejlesztési tervek kialakítása és megvalósítása során megbízóim célkitűzései és ügyfeleim készségei, képességei, tervei harmonikusan érnek össze. A készségfejlesztés, a tudásbővítés, a kérdések kognitív feldolgozása, a vezetővé válás képességének erősítése, az érzelmi és az ökológiai intelligencia fejlesztése párhuzamosan van jelen ügyfeleimmel végzett munkámban.

Korábban dolgoztam civil szervezetnél és hosszabb időt töltöttem a közéletben. Jelenleg elsősorban a versenyszférában tevékenykedem. Munkám során megismerkedtem sok kihívással a (köz)szereplés, a vezetés, a válságmenedzselés és a szervezés területén. A közeg speciális volt,  nekem lehetőséget teremtett arra, hogy a politikusi munkám vagy az általam szervezett képzések során országos és helyi vezetőket, jövendő közszereplőket figyeljek és támogassak fejlődésükben és döntéshozataluk során.

Life coachként az elmúlt időszakban elsősorban egészségcoachinggal foglalkoztam. Az egészségcoaching mind a testi-, mid a leki egészséget szem előtt tartva egészségcél kialakításával támogatja az ügyfeleket abban, hogy napról-napra jobban érezzék magukat a bőrükben. Az egészségcoaching eszköztára alkalmas arra, hogy az egészségéért tett apró lépések segítségével változtassa meg az ügyfelek életét.

Hivatásom mellett egy nagy család anyukájaként működöm. Így ismerősek számomra azok a feladatok, amiket a hozzám hasonló helyzetben lévő nőknek kell megoldaniuk. Egyetlen kettős szerepből adódó kétely sem idegen számomra, ügyfeleimnek így könnyebben tudok segíteni azok feloldásában.

Ugyanúgy alkalmazom az egyszerű, kérdezős-gondolkodós modelleket, mint a különböző kártyatípusokat. Szeretem, ha ügyfeleim a közös munkát követően megkönnyebbülve és saját feladattal lépnek ki az ajtón.

Email: msejohn@gmail.com