Nyikon Ágnes

Az egész életemet és a munkám minden aspektusát átszövi, hogy másokat segítek a személyes fejlődésben. Egyrészt nemzetközi projektekben veszek részt különböző oktatási és fejlesztési programok keretében, ami sok utazással és rengeteg kalanddal jár. Másrészt coachként és karrier választási specialistaként dolgozom pályakezdőkkel és mindazokkal, akik változtatni szeretnének a munkájuk, hivatásuk területén.

Mindig is érdekelt a siker receptje. Sokat olvastam és kutattam róla és rájöttem, hogy az odavezető út a látszat ellenére mégsem annyira bonyolult, ha tisztában vagyunk önmagunkkal, képességeinkkel és céljainkkal. Azt tapasztalom, hogy sok ember álma egy szépen ívelő karrier, azonban mégsem mindenkinek sikerül ezt megvalósítani.

Azért kezdtem el coachinggal foglalkozni, mert természetemből fakadóan érdekelnek az emberek és a bennük rejlő képességek felszínre hozása. Coachként segítek feltárni és kihozni az ügyfeleimben rejlő lehetőségeket, hogy megtalálják, mi az, amiben a legjobbak és az ehhez passzoló hivatást. Számomra az a legnagyobb öröm és siker, amikor látom, hogy a hozzám forduló személy fejlődik, halad az életében és eléri a kitűzött céljait.

Hiszem, hogy úgy tudunk pozitív változást létrehozni, ha azt csináljuk, amit szeretünk és ezáltal inspirálni tudjuk a környezetünket.

Email: agi@mycareer.hu