Schäffer Beáta

Kedvenc idézetem:

“Felégettem magam mögött minden hidat,

és örülök, hogy a hidak felégtek.
Hosszú az utam, tanulok, egyre többet s többet tudok
és kevesebbet értek.” (Faludy)

 

A legfontosabb alapértékeim:

Számomra fontos a nyitottság, az együttműködés, a folyamatos tanulás és önfejlesztés, az elegáns, nagyvonalú win-win megoldásokra törekvés, a karitatív szolgálat, és a nemes ügyek képviselete.

Bemutatkozás:

27 évet töltöttem bankoknál és multinacionális cégeknél vezetői pozíciókban. Vezetőként is folyamatos önreflexió jellemzett, mindezt coachként is folytatom. Minden alkalmazott önismereti tesztet elsőként magamon próbálok ki.

Vezetői és coaching munkám mellett öt gyermeket neveltem fel, akiket eredményesen tereltem az élet kihívásainak vállalása felé.

Meggyőződésem, hogy a vezetői sikeresség alapvetően a jó, reális önismereten, az erősségekre építő ambíciókon, a céltudatos, hosszú távú gondolkodáson, a problémamegoldó, win-win megoldásokra törekvésen és a hatékony, támogató-együttműködő kapcsolatrendszer építésén nyugszik. 2015-ben  jelentek meg az IFJÚ TITÁNOK – vezetőknek Y generációs vezetőkről és A LEGIFJABB  TITÁNOK – vezetőknek Z generációs munkavállalókról című könyveim, amelyekben az Y és Z  generáció sajátosságait, és az új évezred vezetői előtt álló várható kihívásokat részleteztem, hogy a mai vezetők ne csak a jelenre, hanem a jövőre is készen álljanak

Budapesten, vidéken is vállalok coachingot, személyesen és skype-on!

Email: beata.schaffer.businesscoach@gmail.com