Nőthig-Hegedüs Enikő és Nőthig Dániel az Egyesült Államokban végeztek különböző egyetemeken, majd létrehozták itthon az edUcate elnevezésű startup cégüket, melyben egyedülálló módon végzős egyetemistáknak oktatnak soft skilleket. A készségfejlesztő program attól különleges, hogy az egyetemek, a munkáltatók és a pályakezdők, egyetemisták háromszögének közepén áll.

A jelentkezők megtanulhatják a kommunikációs, strukturált és kreatív problémamegoldási, valamint a hatékony csapatban dolgozási és projektmenedzsment képességeket, illetve elsajátíthatják a nemzetközi top MBA programok és tanácsadó tréningek üzleti gondolkodási filozófiáját. Sárváry Miklós, a Columbia Egyetem professzora a szerint, az edUcate tananyaga és módszertana tökéletesen kialakított ahhoz, hogy a diákokat elindítsa a világszintű versenyképességhez vezető úton.

A Future Work Festival programjában két helyen is találkozhatsz velük: Nőthig Dániel szerda délelőtt a Kis Hallban a “Bizonytalan Jövő & Biztos Alapok – Mik a szükséges készségek és lehetségeskarrier utak a jövőben?” elnevezésű szekcióban beszél, majd délután – a Volt Lokálban – workshopot is tartanak. Megmutatják, miért minősülnek fontosnak, olyankor fontosabbnak a reformalkotó ötletek kivitelezéshez elengedhetetlen soft skillek a kemény munkával megszerzett lexikális tudáshoz képest. A résztvevők kiindulási pontot kaphatnak a soft skillek fejlesztéséhez, számos gyakorlatot kipróbálhatnak, megismerkedhetnek praktikákkal.

Felhívás a edUcate júniusi kurzusára
 
Ez egy MBA-inspirálta, gyorstalpaló intenzív kurzus, ahol azokat az üzleti életben szükséges képességeket és gondolkodásmódot sajátíthatod el, amiket a munkáltatók valóban keresnek: többek között stratégiai tanácsadás, innováció és soft skillek terén.
 
Te vagy az ideális jelentkező, ha éppen egyetemre jársz, frissen diplomáztál, vagy már dolgozol, de váltáson gondolkozol, szereted feszegetni a határaidat, fejlesztenéd az innovatív gondolkodásmódodat, szeretnél hasonló gondolkodású, motivált emberekkel, csapatban dolgozni.
 
Az edUcate mindezt lehetővé teszi számodra egy olyan programmal, melyet top MBA-k és tanácsadói tréningek ihlettek, a Columbia Egyetem professzorai és a legkeresettebb magyar cégek által lett hitelesítve. Az edUcate küldetése, hogy diákjaik és a partner cégek között kapcsolatot teremtsenek.
 
A 40 órás program alatt kis létszámú csoportban dolgozhatsz, interaktív környezetben, valódi üzleti problémákat megoldva, végig angol nyelven. A kurzusokra vendégelőadók is érkeznek a világból.
 
Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz a nyári egyhetes, intenzív programra, mely június 23-28 között lesz Budapest belvárosában!
Ne maradj le!