Gondolkodtál már azon, milyen lenne egy olyan világban élni, amelyben hétfőn mindenki örömmel és lelkesedéssel megy dolgozni? Igen, te is!
Ha mindenki azt a munkát végezhetné, amihez a legjobban ért és amit a legjobban szeret? Igen, Te is!
A világ felfoghatatlanul gyorsan változik, a körülöttünk zajló technológiai fejlődés pedig percről-percre alakítja át a munka világát is. Szeretnéd tudni mi vár rád hamarosan, mi az,​ amire fel tudsz, és amire fel kell készülnöd??

Szeretnéd tudni, mit tehetsz már ma azért, hogy megtaláld a helyed a munka világában?

A Future Work Festival-t azért hoztuk létre, hogy együtt találjuk meg a válaszokat.

Hiszünk abban, hogy mindenki munkája fontos, dolgozhat bármit, amit szeret.
Hiszünk abban, hogy a változás jó, és  képesek vagyunk alkalmazkodni hozzá.  
Hiszünk abban, hogy tudunk értékes munkákat és munkahelyeket teremteni, és képesek vagyunk a legtöbbet kihozni magunkból.
Hiszünk abban, hogy a munka lehet: kreativitás, öröm, flow, önmegvalósítás, csapat, szenvedély, pénz, fejlődés, boldogság, hobby, alkotás, beteljesülés, biztonság, bizalom, csapat, együtt gondolkodás, életforma, elhivatottság, energia, értékteremtés, fejlődés, erő, feladat, felelősség, hasznosság, hivatás, izgalom, jókedv, kapcsolatok, kapcsolódások, kihívás, lehetőség, minőség, motiváció, rugalmasság, szabadság, találkozás, szorgalom, tanulás, tapasztalat, tökéletesedés, tudás, tudásátadás, felfedezés, vezetés

Mi egy ilyen jövőben hiszünk! Ugye​ neked is van egy pozitív szavad a munkára?​ Mondd el, mit jelent a számodra!

Május 1-én használd az FWF_10 kódot a jegyvásárlásnál, így 20 százalék kedvezménnyel jöhetsz a Future Work Festivalra! (A regisztrációs folyamat végén, a fizetésnél tudod beírni.)

​Gyere el a Future Work Festivalra és beszéljünk arról, hogyan érhetjük ezt el. Teremtsük meg együtt a munka jövőjét a jövő munkáit! 

Csatlakozz hozzánk, fesztiválozzunk együtt, addig pedig találkozzunk a Facebook-oldalunkon! Várunk!