Magyarországon tízből nyolcan úgy érzik, nem tenne értük senki, ha hirtelen segítségre lenne szükségük. Miközben legalább ugyanennyien tartják segítőkésznek magukat. Mi az eltérés oka, és mi köze ehhez a közönynek? Te észreveszed a közönyt? Mit tehetsz ellene? Mit tehetsz magadért és másokért? Mit tehetsz akkor, amikor úgy érzed, valami nem megy?

A Future Work Festivalon bemutatkozik a Hősök Tere Kezdeményezés is. Ők egy folyamatot szeretnének elindítani, megadni a kezdő lökést ahhoz, hogy egyre több ember, egyre többször tegyen másokért ebben az országban és akarjon pozitív változásokat. Ezért szerveznek tréningeket tanároknak, gyerekekkel foglalkozó felnőtteknek, magánszemélyeknek, civil szervezeteknek, vállalatoknak. Azoknak, akik velük együtt úgy gondolják, hogy szükség van hétköznapi hősökre, akik inspirálják a környezetükben élőket.

A fesztiválon Orosz Györgyi, a Hősök Tere Kezdeményezés tárasalapítója és ügyvezetője tart előadást. Györgyi érzékeny a társadalmi problémákra és ebben a kezdeményezésben azon dolgozik, hogyan hozzuk ki magunkból a hétköznapi hőst. Azt a részünket, amelyik tesz másokért és tudja azt is, ezt hogyan kell. Emellett folyamatosan építi a kisközösségeket – szalonokat szervez és segít mások kommunikációs készségeinek javításában.

Milyen érzés, ha valami nem sikerül? Be mered vállalni? Vagy inkább azt mondod erre nem vagyok képes vagy azt, hogy ebben nem vagyok jó? Szeretnéd érteni, miért félsz a kihívástól? És mi köze a félelemnek a fix mindsethez? A Hősök Tere Kezdeményezés Mindset előadásán megtudhatjátok, hogyan használjátok a hibáitokat építő energiaként és hogyan fejlesszétek a munkatársaitok kockázatvállalását vezetőként.
Gyere el és hidd el, te is lehetsz hős! Merj hibázni! Állj meg! Gondold végig, mit tehetsz! Biztosan tehetsz valamit! Legalább egyszer próbáld meg! Jó érzés lesz!

Legyél te az első, mutass példát!

Indítsd el a változást magadban holnap egy apró lépéssel, és figyeld meg hogyan változik a világ általad! Hogy hogyan? A Future Work Festivalon megkapod a válaszokat.