Ábri Judit MA, MCC

A 3. szakmámnál tartok, és a 3. diplomámat szereztem meg idén februárban. A legutóbbi diplomám: mester képzést végeztem coachingból a londoni Middlesex Egyetemen.Most áprilisban első itthonról pályázó coachként, a legmagasabb nemzetközi coach minősítő vizsgám is sikerült: MCC – Master Certified Coach az International Coach Federation (Nemzetközi Coach Szövetség) értékelése alapján.

A coachinggal 2009 óta foglalkozom, amikor a fiamtól kaptam egy meghívót – tovább küldte nekem a sajátját – egy, a coachingot bemutató előadásra. Így végeztem el az első coach kép-zésemet és lettem coach.

Örökös vállalkozóként 2011-ben létrehoztam a Coaching Határok Nélkül (CHN) képzési rendezvény sorozatot, hogy a nemzetközi vezetőfejlesztő és coach guruktól itthon is tanulhassunk. Tettem ezt már csak azért is, hogy a saját magam folyamatos szakmai továbbképzését biztosítsam, mert hiszem, hogy a fejlesztő szakmában ez elengedhetetlen. Fontos számomra, hogy nemzetközi szinten dolgozzak és végzem ezt az International Coach Federation (ICF/ Nemzetközi Coach Szövetség) nemzetközi minősítése alapján, ami azt bizonyítja, hogy magyar coachként is a coaching szakma nemzetközi sztenderdjét tudjuk és nyújtjuk munkánk során.

Szakmai fejlődésem fenntartása és piacképes tudásom frissítése érdekében folyamatosan képzem magam, a CV-met rendszeresen új tudással és tapasztalatokkal töltöm fel.

Coach munkám során – többek között – vezetőfejlesztő képzéseket tartok vállalatoknál, coaching szellemben. Kedvenc témám a coachszemléletű vezető. Egy saját modellt használok ezen a képzésen: a „LAZY manager”, ami segít fókuszálni a legfontosabb vezetői készségekre a munkavállalói elköteleződés építése céljából. A tudatos vezetés és életmód terén a Mindfulness képzéseim segítenek eligazodni. Fontos, hogy mindenki megtalálja azt, ahol ő fejlődni akar. A siker érdekében elengedhetetlen a fejlődés, az előre lépés. Mi coachok, ebben segítünk.