Dr. Gogolák Zoltán

A coaching fokozatosan került be az életembe: először coaching módszereket alkalmaztam a tanácsadásban, majd azt coaching részekkel egészítettem ki. 2010-től mondhatom, hogy tisztán coachingot is alkalmazok.

10 év tudományos kutatómunka után léptem be az üzleti világba. Először különféle, kommunikációs projektekben, majd egy piacvezető vállalkozás felsővezetőjeként dolgoztam. 2002 óta családi tulajdonban lévő vállalkozás vezetőjeként a kezdeti kommunikációs tanácsadás után szervezetfejlesztéssel és coachinggal foglalkozom. Értékes tapasztalatokra tettem szert a különböző méretű vállalkozásokkal és vezetésükkel kapcsolatban. Több vállalkozási formát belülről, tulajdonosként, vezetőként is megismertem (Gmk, Bt, Kft, Zrt), illetve külső szakértőként vezetők, csapatok és folyamatok fejlesztése révén. Dolgoztam nonprofit és állami, önkormányzati szervezetekkel is.

A coachingot nemzetközileg elismert szakemberektől Angliában (The Coaching Academy) és Magyarországon (MMS Worldwide Institute és Coaching Határok Nélkül) tanultam. Vallom, hogy a tanulást hosszan tartó folyamatként, életstílusként kell felfogni. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, szemináriumokon, konferenciákon, az International Coach Federation továbbképzésein, szakirodalomból. Fontosnak tartom a coaching, mint szakma fejlődését, színvonalának biztosítását is, ezért aktívan dolgozom a Professzionális Coaching Egyesület operatív csapatában és a Magyarországi Coach Szervetek Szövetségének Minősítési és Képzési Tanácsadó Testületében. Társadalmi felelősségvállalás (CSR) keretében pro bono coachingot nyújtok olyanoknak, akik ezzel saját segítő munkájuk színvonalát javíthatják.

Email: zoltan@gogolak.hu