Harnos Erika

2010-ben diplomaztam Andragogia szakon, felnottkezpes szakiranyon de a Tata Consultancy Services-nel a nyelvtudasomat kihasznalva helyezkedtem el mint angolul es olaszul beszelo Service Desk Analyst.
Habar a kezdetben a munkakorom kevesse kapcsolodott a Training terulhethez – amely irant mar a foiskolai szakmai gyakorlatom alatt elkotelezodtem – munkahleyem sok fejlodesi lehetoseget kinalt emiatt optimistan tekintettem kituzott karrier celjaim eleresere.
Remenyeim bebizonyosodtak amikor 3 ev utan hivatalosan is Training Lead pozicioban kerultem es ezutan ezt a karrier lepcsot is tovabbi eloleptetesek kovettek. A Tata Consultancy Services Magyarorszagrol tobb szolgaltatast is nyujt partnereinek, ezek kozul a legnagyob az ITIS infrasukturat tamogato reszleg amely 600 + fot foglalkoztat. Jelengleg ezen a reszlegen dolgozom mint Training Manager. Poziciom feldatait a reszleg szamara kialakitott szakmai training programok kialatisasan at a training process-ek standardizlasaig es fejleszteseig terjed.