Hollai Indra Katalin

Vezetői Tanácsadó és Coach (ACC)

Több mint 19 év szakmai tapasztalat vezetői keresések, értékelések terén.  9 éves coaching tapasztalat.

 

Komoly tapasztalat felsőoktatás és management terén is. Az ESSCA Magyarország igazgatója, mely a francia ESSCA üzleti főiskola magyarországi tagozata. Ezt megelőzően a Külkereskedelmi Főiskola docense, valamint a Külkereskedelmi Főiskola és az Université Jules Verne de Picardie (Amiens) francia egyetemmel létrehozott két diplomát adó kétnyelvű képzést is vezetése.

Coching filozófiám

A coaching lelkesít és inspirál, mert lehetőséget ad arra, hogy emberszeretetemet szem előtt tartva támogassam ügyfeleimet a fejlődésben és a változás elérésében. Azt is szeretem a coachingban, hogy a folyamat során kreatív és inspiráló partnerségi kapcsolatot alakítunk ki közösen az Ügyféllel.

Küldetésem az, hogy segítsek az embereknek abban, hogy megtalálják személyes és szakmai életük értelmét és útjukat, hogy lelkesek és energizáltak lehessenek, és kivételes teljesítményt érjenek el szakmai életükben.

A gazdasági folyamatok és a vállalati élet ismerete, melyre vezetői és tanácsadói munkám során tettem szert, segítenek abban, hogy értő figyelemmel hallgassam ügyfeleimet, és segítsem őket kimozdulni elakadásukból, továbblendíteni őket kitűzött céljuk felé.

Hiszek a folyamatos önfejlesztésben, a tanulásban, ezért magam is rendszeresen járok coaching továbbképzésekre, workshopokra és szupervízióra.

E-mail: katalin.indra@amrop.hu