Nardai Brigitta

Nardai Brigitta vagyok, coach, vezetőfejlesztő, tréner, fő területem a Personal Development – Az egyediség fejlesztése, melynek jelentése a személy fejlesztése. A személy, mint vezető, kolléga, munkatárs, vállalkozó, alkalmazott, személy teljes egészére fókuszál és fejleszti önmagához képest.

A coaching számomra nem csak egy eszköz, hanem egy szemlélet és perspektíva. Eszköz, mert lehetőséget biztosít a változásra, fejlesztésre, perspektíva, mert magát a lehetőséget mutatja meg.

Megoldás-orientált és rendszerszemléletű coaching megközelítésem az egészet vizsgálja és jelöli ki a határokat, kereteket. Célom az ügyfeleim és céljaik mérhető fejlesztése. Bevállalom a provokatív stílust is a folyamat sikere érdekében, és a gyakorlati megközelítésre helyezem a hangsúlyt. Dolgoztam HR területen mind vállalati, mind szolgáltatói oldalon, majd 8 évet rendszermérnökökkel marketing, értékesítés vonalon. Rugalmatlan szervezetek és vezetők megtanították, hogyan szervezzem az életemet, ezért 2014-ben váltottam. Kiléptem a mókuskerékből és felépítettem saját vállalkozásomat.

Fontos számomra a szakmaiság ezért a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége által minősített coach vagyok, továbbá a Morning Coaching Budapest coach közösség alapítója, mely lehetőséget biztosít a továbbképzésre.

Leggyakoribb témák, amikkel dolgozom a vezetői önismeret, önérvényesítés, önbizalom, karrier. Az önreflektív vezetőfejlesztés, vezetői kommunikáció, érdekérvényesítés, befolyásolás és a vezetői eszköztár fejlesztése. Mindezen témák a magánélettel válnak teljessé, ahol az ÉLETszervezés – Saját életünk irányítása, tervezés, szervezés, időgazdálkodás, work-life design területeivel dolgozom.

Vállalok Skype coachingot is!

Email: n.brigitta@coachingandmore.hu