Ridira-Bócsi Rita

Business & Action Learning Team coach, tréner

14 esztendőt töltöttem magyar és nemzetközi vállalatoknál értékesítési, marketing- és ügyvezetői pozícióban. Friss vezetőként átéltem az új pozícióval járó megmérettetéseket, a középvezetői dilemmát, a szervezetfejlesztés, a delegálás, a feladatmenedzsment kihívásait – hogy csak párat említsek.

Vezetőként a különböző méretű, és korosztályú csoportok irányítása során szembesültem igazán azzal, hogy mekkora szüksége van az egyénnek (vezetőnek és munkatársnak egyaránt) a támogatásra, segítségre. Ezt felismerve 2014-ben érett meg bennem a váltás, azóta coachként és trénerként célom az, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsem a vállalatok munkatársait, közép- és felsővezetőit szervezetük fejlesztésében, személyes és vállalati eredményeik és hatékonyságuk növelésében.

A vállalati szférában eltöltött utolsó 6 évben munkatársaim, de főként beosztottaim közel 90%-a az Y generációból került ki, így nem csak mint tréner, coach, de mint cégvezető, döntéshozó is jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezem e korosztállyal.

A coaching és tréning számomra egy hivatás! Látni mások sikereit és eredményeit, amely az én munkámnak is köszönhető, számomra a legnagyobb motiváció! A coaching során előre jól definiált célok mentén, a mérhető fejlődés és eredményesség érdekében dolgozok együtt ügyfelemmel vagy a csoporttal. Hiszem, hogy a folyamat akkor lesz igazán sikeres és eredményes, ha minden résztvevő elköteleződik a közös munka és cél iránt.

Munkámban kiemelt terület a célok meghatározása, egyéni, céges, csapat motiváció feltárása. Életemben fontos szerepet tölt be a tudatosság, így további fő témám a mindful vezetés és mindfulness, tudatos jelenlét, fókusz megtartás és hatékonyságnövelés munkában és magánéletben egyaránt.

Email: rita.bocsi@gmail.com