Sipos Évi

Szeretem a változást, és leginkább a változtatást – ezt mutatja az eddigi karrierutam is. Az egyetem után közgazdászként vállaltam állást egy nemzetközi vállalatnál, majd rájöttem, hogy nem a „helyemen”, nem a saját utamon vagyok. Nem féltem váltani.

A második, közgazdász tanári képesítésemet felhasználva az oktatásban helyezkedtem el. Imádok tanítani, azonban még mindig újabb szakmai kihívásokat keresek. Először a szakértői feladatokban találtam meg, majd új terület keltette fel az érdeklődésemet: a coaching.

Az ELTE Üzleti edző – coach képzésén végeztem, és élvezem a munkám, a hivatásom. Azt gondolom, hogy Tarryn Fisher szavaival élve „Minden lépés értékes.” Ennek szellemében folyamatosan képzem magam, valamint ebben az ügyfeleimet is támogatom. Azokat, akik az útkeresésben elakadtak, akik eldöntötték, hogy változni, változtatni szeretnének, akik az önfejlesztést választják.

Tanárként korábban tanácsokkal segítettem a tanítványaimat, azonban a módszer megváltozott. A célom az, hogy az ügyfeleim a saját megoldásaikat találják meg. Már ezért dolgozom.

2004 óta vállalkozó vagyok, behatóan ismerem a KKV világát, valamint a szakképzésben napi szinten működöm együtt az Y és a Z generáció tagjaival, így tapasztalatot szereztem a generációs különbségekből adódó helyzetek kezelésében is. Budapest és Gyöngyös környékén vállalok üléseket, illetve esetenként Skype-n, amennyiben a személyes találkozás nehezen összeegyeztethető.

A több éves tapasztalatom meghatározza azokat a témaköröket, melyekkel a coaching üléseken foglalkozunk, mint például karriertervezés, -váltás, vezetővé válás, generációs különbségek áthidalása, időgazdálkodás, önérvényesítés.

Email: siposevi@letscoach.hu