Stróbl Réka

Szociálpedagógia szakon végeztem, munkatapasztalatom nagy részét a közigazgatásban szereztem, jelenleg vállalkozóként dolgozom. 2013-ban lettem business coach. 2015-ben kezdtem a coachinggal egyre többet foglalkozni és 2017-ben végeztem el második, coach -üzleti edző posztgraduális képzésemet. Munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos tanulás és fejlődés, hiszen a coach legfőbb eszköze a személyisége. Legutóbb Mindful Coach képzésen vettem részt a CHN szervezésében. Az ICF tagjaként annak kompetenciái mellett elköteleződve jelenleg nemzetközi akkreditációra készülök. Önkéntes munkát az ICF Magyar Tagozat számára végzek.

Coachként az a célom, hogy elérd azt, amire igazán vágysz. Felelősségvállalással és tudatossággal meggyőződésem, hogy ez mind lehetséges.

Szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat. Az életünket sokszor mi magunk bonyolítjuk. Pedig a legjobb megoldások előttünk hevernek, csak nem figyelünk fel rájuk. A coaching folyamat során is a letisztult és szimpla megoldások keresése a legnagyobb kihívás számomra. Egyszerű eszközök alkalmazása a nehéznek tűnő helyzetekben. Empátia, bizalom, elfogadás és a jelenlét, melyekre az ülések során nagy hangsúlyt fektetek.

Nem voltam soha vezető, nem is voltak ilyen irányú terveim. És épp e miatt gondolkodom másként, mint egy vezető. Így nyílik lehetőség a helyzet új megközelítésére, más perspektívából való rálátásra, objektív szemlélőként. Szokatlan lehet valóban. De ha mindketten ugyanúgy gondolkodnánk, ugyanúgy látnánk a problémát és ugyanúgy cselekednénk, akkor mi változna?

Azt szeretném, ha személyes fejlődéseden keresztül megtapasztalnád azt, hogy milyen nagyszerű ez az eszköz és a benne rejlő lehetőségek.

Email: kapcsolat@coachingbyreka.hu